Specialisaties van kinesitherapeut Dimitri Craeye

Disciplines

Ik ben in mijn praktijk in Maldegem gespecialiseerd in volgende disciplines:

  • Dry needling

  • Osteopathie

  • Manuele therapie

  • Kinesitherapie

  • Sportkinesitherapie

  • Revalidatie

Meer over mijn specialisaties

Rug-, nek-,schouder-, heup-, kniepijn of andere pijnklachten? Dan bent u hiermee hoogstwaarschijnlijk naar uw arts gestapt die u doorverwijst naar een kinesitherapeut. Met kinesitherapie in het algemeen en dry needling in het bijzonder bied ik een behandeling op maat aan. Hardnekkige Tenniselleboog, maandenlange schouderimpigment of een oude knieblessure? Deze worden grondig en efficiënt aangepakt. Fibromyalgie is eveneens een aandoening die vrij frequent voorkomt en met dry needling verlichting kan bieden.

In het verleden was ik zelf jarenlang actief voetballer en begeleider in de (voetbal)sport. Daar deed ik de nodige vakkennis op in sportkinesitherapie en revalidatie om u van uw blessure af te helpen. Onder andere Core stabilty oefeningen nemen op heden een belangrijke plaats in tijdens de herstelperiode. Vanuit mijn dagelijkse ervaring in mijn praktijk en revalidatieafdeling in AZ Zeno kan ik snel uw probleem inschatten en een behandelplan op maat instellen.

Een andere specialiteit betreft manuele therapie en osteopathie, waarbij de patiënt in zijn geheel bekeken wordt en psychologische en lichamelijke kenmerken invloed hebben op elkaar.
Aarzel daarom niet om contact op te nemen om uw klachten onmiddellijk aan te pakken!

Contacteer mij

Pijnklachten? Blijf er niet mee zitten. Neem contact met mij op voor een afspraak.